smak

SMAK 2068 - underholdende kokkekonkurranse

SMAK Nordnorsk Matfestival 2017, sammen med Polaria, Ice-9, X2068og Framsenteret, inviterer forskere, kokker og en kjendisjury til å lete etter smaken av fremtiden i en ny kokkekonkurranse - med publikum tilstede!

21. September 2017. 14.00-17.00


Flere Tromsøkokker skal konkurrere om å lage fremtidens middag i kaféen på Polaria. Rettene vurderes av en kjendisjury med blant annet komiker Trine Lise Olsen, komiker og programleder Thomas Leikvoll - Moro til folket og varaordfører Jarle Aarbakke, alt under ledelse av Sommarøyas store sønn Kjell Ove Hveding. 

Her blir det mye humor, sang og fakta presentert på en morsom måte, og du kan få være publikum!

Kokkene Marius Carlehed Jacobsen (Hildr), Yngve Kristiansen (tidligere kokk på Emmas drømmekjøkken), samt flere kokker som blir annonsert senere, konkurrere om å lage den beste retten for fremtiden.

Du får også møte forskerne, Kari Anne Bråthen fra UiT Norges arktiske universitet, Sanna Børis Matsson fra Akvaplan-niva AS og veterinær Karin Bloch-Hansen som forteller om forskning som kan være med på å påvirke fremtidens mat.

Arragementet varer i 3 timer, men det er mulig å droppe innom på deler av arrangementet så lenge det er ledig plass. Under arrangementet kan du kjøpe en spennende suppe til spesialpris, mens arrangementet forøvrig er gratis!