Bursdag_289x194

Barnebursdag

Vil du lære kule fakta om fisk og sjødyr? Se sjøstjerner og krabber på nært hold? Synes du steinbiten er tøff? Eller drømmer du om å bli seltrener? Da er bursdag på Polaria noe for deg!

Når du feirer bursdag hos oss blir du og dine gjester tatt i mot av vårt skrankepersonale, som viser vei til bursdagsbordet ditt i kafeen. Der serverer vi hamburgere og salat eller pølser med brød. Kake kan du ha med selv hvis du vil. En akvariemedarbeider vil ta dere med på oppdagelsesferd i akvariet. Du kommer helt nær dyrene som lever i akvariet, og får høre om de rareste og mest spennende av dem. Her er det garantert noe du ikke visste fra før! Hvis du ønsker det, kan du også bestille et eget besøk inne hos selene. Polaria har et lekeområde med sklie og klatrevegg, og vi viser panoramafilm hver halvtime.

Praktisk informasjon: Vi arrangerer bursdag lørdager kl.12.30, og selskapet varer i 2,5 timer. Pris pr barn: Kr.250,-. Det inkluderer billett, hamburger/pølse, 0.5 l brus og oppdagelsesferd. Besøk hos selene for bursdagsbarnet: Kr. 300,-. Opplegget passer for 8-12 barn i alderen 6-10 år. Minimumsprisen er kr.2000,-. Det bør være 1-2 voksne med (gratis inngang). Dere vil ha en aktiv rolle i gjennomføringa av selskapet, både under måltidet og når barna skal rundt i anlegget. Ta kontakt med oss på booking@polaria.no for bestilling, eller bruk skjema nederst på siden. Vi arrangerer ikke bursdager i sommersesongen, 1.juni-20.august.